Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ

 ΥΛΙΚΑ:

3,5 φλυτζάνια τσαγιού ινδοκάρυδο

1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική

3 κουταλιές σούπας βούτυρο

2 βανίλιες

3 αβγά ελαφριά χτυπημένα.

2,5 κουταλιές σούπας κοινό αλεύρι

15 κερασάκια (τα κόβουμε στη μέση

ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Ή ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΟΣ

ΥΛΙΚA:

2 κούπες (παρά λίγο) ή καλύτερα 400ml σπορέλαιο

4 κούπες γεμάτες νισεστέ (άμυλο)

8 κούπες ζάχαρη (2 να κάνουμε καραμέλα + 6 για το κυρίως μείγμα)

8 κούπες νερό (δύο κανάτες)

1 κούπα ξηρούς καρπούς (κυρίως καραμελωμένα αμύγδαλα)

προαιρετικά αρωματικά (κανέλα+γαρύφαλο), (μαχλέπι+μαστίχα), (θυμάρι+μέλι)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...